Home » Cellar Twins – Namazu (single)

Cellar Twins – Namazu (single)

door Maurice van der Zalm
201 views 1 minuten leestijd

Cellar Twins is een Belgische band uit Namen die sinds 2014 muziek maakt. Het album Duality is in 2019 uitgebracht en daarna in 2020 door Rockshots Records opnieuw op de markt gezet. Er werd op onze site het volgende gemeld over het album.
Duality is mijn kennismaking met Cellar Twins en laat een band horen die veel elementen uit de rock- en metalwereld toevoegt aan het eigen geluid. Qua productie zou er nog wat extra peper toegevoegd mogen worden om het allemaal net wat voller en bombastischer te laten klinken. Wat sterk overeind blijft is de toegankelijkheid en variatie die Duality biedt en daar gaat het uiteindelijk allemaal om.”
De band heeft niet stilgezeten en eind 2021 is de video bij de single Namazu online gezet. Daarin toont Cellar Twins dat ze flink zijn ontwikkeld en het geluid klinkt een stuk volwassener. Qua productie werkt de band goed met contrasten die extra zijn aangezet. En ook binnen de compositie ligt er een contrasterend element in het de zang en de rest. Momenten van muzikale ontspanning bieden spanning en werken daarna weer toe naar stevigere stukken. De gehele compositie is daarmee goed opgebouwd en fascineert van begin tot einde. Cellar Twins ontwikkelt, groeit en overtuigt daarmee.

 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00