Home » Changing Tides start crowdfunding voor nieuw album

Changing Tides start crowdfunding voor nieuw album

door Maurice van der Zalm
227 views 3 minuten leestijd

Met het album Impair The Vision liet Changing Tides horen dat ze tot de top van de keukenkampioendeathcoredivisie horen. De deathcore van deze Nederlandse band is fel, krachtig en opzwepend. Na een kleine wisseling in de bezetting na het vertrek van gitarist Daan en het toetreden van Derk, zou de band de release van het debuutalbum, na een reeks live-optredens en het schrijven van nieuw materiaal, een vervolg willen geven. Daar hebben ze jullie voor nodig. Via een crowdfundingcampagne willen ze dat voor elkaar krijgen. Hieronder de tekst vanuit Changing Tides:

Sinds ‘Impair The Vision’ zijn we druk bezig geweest met het spelen van live shows en het maken van nieuwe muziek. We willen bij deze bevestigen dat we met een nieuw album komen!

De nummers die we voor dit album geschreven hebben zijn nummers waar we trots op zijn! We streven ernaar om deze in 2024 uit te brengen, en op eigen kracht komen we aardig ver. Zo kunnen we onze eigen opnames maken en we boeken onze eigen shows om inkomsten te genereren. Als we dit album echt zo vet willen maken als we het voor ons zien, hebben we jullie hulp nodig. Wij hebben daarom via Voordekunst een plan opgezet om dit voor elkaar te krijgen!

In de komende twee maanden zullen we exclusieve merch- en andere items aanbieden via deze crowdfundingcampagne. Hiermee hopen wij eind dit jaar het album te kunnen uitbrengen en daarnaast ook exclusieve producten aan te kunnen bieden aan onze supporters.

Waar wordt het voor gebruikt?

Het grootste gedeelte wordt gebruikt voor het mixen en masteren van de nummers, samen met de productie van de cd’s en vinyl. Hier horen natuurlijk ook videoclips bij, waarvan wij er 4 van willen maken, dus we zijn er dan nog niet.

We hebben een kleine buffer opgebouwd door de jaren heen, waarmee we nu een gedeelte voor onze eigen rekening kunnen nemen (denk aan marketing, artwork en features), maar dit is niet genoeg om aan het totaal te voldoen. Help jij mee?

Wat bieden jullie?

Op de website van Voordekunst kun je alle exclusieve merch- en andere items vinden. Deze zullen alleen verkrijgbaar zijn tijdens de crowdfunding, daarna nooit meer!

Het aanbod varieert van exclusieve merch items, een exclusief luister-event waarbij je het album al met ons kan luisteren als het nét af is, en zelfs een exclusief VIP concert!

New album Changing Tides door Changing Tides – voordekunst

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00