Home » Cypecore en Mister Misery

Cypecore en Mister Misery

door Maurice van der Zalm
202 views 2 minuten leestijd

Cypecore

Een band die ik blijf missen op de podia en festivals in Nederland en België blijft Cypecore. Deze cyberband uit Duitsland biedt de luisteraar een mooi stuk rock/metal gecomplementeerd met sterke visuele aspecten. We moeten het helaas doen met de nieuwe single Make Me Real.

De single laat goed horen waar Cypecore in een rustige setting voor staat. Dat betekent dat de band in de meer rustige stukken een prachtig donker karakter weet neer te zetten om daarna in de refreinen krachtiger uit te pakken. Daarmee is er een evenwicht waarin de donkere zangpartij en het heldere gitaargeluid elkaar complementeren.

Mister Misery

Jawel, de band heeft aangekondigd dat het derde album binnenkort gaat verschijnen. De vierde single Survival Of The Sickest is daarvoor vooruit gestuurd om ons lekker maken. De single verhaalt over de persoonlijke worstelingen waar we mee kampen. Een wellicht wat donker vooruitzicht dat we allemaal dood gaan, maar de Zweden laveren ook muzikaal tussen leven en het eventuele hiernamaals. Muzikaal weet Mister Misery het te gieten in aantrekkelijke melodieën.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00