Home » Dark New Day – Hail Mary

Dark New Day – Hail Mary

door Jochem van der Steen
109 views 1 minuten leestijd

PromoImageSupergroepen… Ik ben er niet altijd een liefhebber van. Giganten uit andere bands die samen komen om een plaat te maken klinkt cool, maar vaak is het resultaat een cd die te gemaakt klinkt, te bedacht. Deze band met Will Hunt (Evanescence), Clint Lowery (Sevendust), Brett Hestla (Virgos Merlot), Troy McLawhorn(Evanescence), and Corey Lowery (Stereomud, Eye Empire) klinkt alsof het WEL door een frisse band is gemaakt. Dat wil zeggen, de muzikanten klinken goed op elkaar ingespeeld en er is voldoende energie gestopt in de nummers.
Dit type muziek, dat je nooit in Nederland op populaire radio stations zult horen, is in the States populair genoeg om radio hits te scoren, deze jongens is dat ook gelukt. De nummers zijn dan ook catchy en melodieus zonder in te boeten aan heavyness en agressie. Ja, dit is metal / rock maar ja, het klinkt ook gladjes genoeg om op de radio te kunnen. Ballad-georienteerde nummers worden netjes afgewisseld met de hardere nummers met een perfecte productie die net niet te gelikt is.
Vakmanschap en uitstekend te beluisteren voor een breed rockpubliek die niet te elitair is om te zeggen dat het allemaal te gladjes gemaakt is.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00