Home » De laatste twee namen voor Dynamo Metalfest 2022

De laatste twee namen voor Dynamo Metalfest 2022

door Maurice van der Zalm
274 views 1 minuten leestijd

Dynamo Metalheads, met het Amerikaanse Vended and het Zweedse Nestor maken we het programma voor Dynamo Metalfest 2022 compleet!
Vended zou een metalband uit duizenden kunnen zijn, maar dat zijn ze verre van. De Amerikaanse groep uit Iowa bestaat namelijk onder meer uit de zoon van Slipknot-frontman Corey Taylor én de zoon van Shawn Crahan (Clown). Vended deelt dus letterlijk wat Slipknot DNA en muzikaal is de invloed van de legendarische gemaskerde metalband ook sterk aanwezig. Verder bewandelen ze absoluut hun eigen pad en is dit slechts het begin. Vended is de nieuwe generatie, dus kom ze vooral checken!
Nestor brengt je terug naar de melodieuze hardrock van de jaren 80. Deze Zweden zijn geïnspireerd door een tijd waarin bands als Europe en Bon Jovi hun grootste carrièresprongen maakten. Nestor neemt het geluid van die tijd en slaagt er uitstekend in om het in een context van vandaag te plaatsen, zonder te kopiëren. Hoewel Nestor oorspronkelijk werd opgericht in 1989, kwam hun eerste album ‘Kids In A Ghost Town’ pas in 2021 uit. Maak je klaar om met je luchtgitaar uit volle borst een set vol rock anthems IN WORDING mee te blèren!
We zien jullie graag zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 in Eindhoven!
Tickets van 2020 én 2021 blijven geldig voor 2022. Like onze socials zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.
#dynamometalfest #dynamometalfest2022 #dmf22 #eindhoven


 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00