Home » Gallia kan uw hulp goed gebruiken

Gallia kan uw hulp goed gebruiken

door Filip van der Linden
228 views 3 minuten leestijd

De Belgische cinematic metalband Gallia startte zopas een Kickstartercampagne om hun nieuwe album Obscura uit te kunnen brengen. Gallia is een vierkoppige band uit Belgisch-Limburg rond zangeres Elyn. Hun ‘cinematic’ metal is epic, bombastic symphonic metal met heel wat fantasy-elementen. Als de crowdfunding lukt, komt Obscura uit in september.

Gallia wil graag minstens 6.800 € ophalen voor de opnames, de mix en de mastering bij de Project Zero Studio van Yarne Heylen (alliaCarnation, Nervosa, Skeletal Remains,  …) en voor het maken van het artwork door Gogo Melone (Fragmentum, Insomnium, Omnium Gatherum, …). Als Gallia het maximale bedrag van 10.000 € kan vinden bij fans en vrienden, is er ook budgettaire ruimte voor een degelijke distributie, het drukken van merchandise, marketing, een releaseshow in oktober, een ‘gewone’ video en een lyric video. De opnames duren van mei tot juni. In juli en augustus worden singles uitgebracht.

Wie voor 16 april intekent op deze Kickstarter, krijgt behalve de CD nog tal van goodies, afhankelijk van het bedrag dat je bijdraagt: plectrums met het Gallia-logo, stickers, T-shirt, posters, hun EP Everflame uit 2018, handgeschreven lyrics, jouw naam in het CD-boekje, een ticket voor de releaseshow, …

https://www.kickstarter.com/projects/gallia/obscura-gallias-cinematic-metal-album/?ref=kicktraq

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00