Dean Lewis komt naar Ziggo Dome

Dean Lewis staat op 26 februari 2025 in Ziggo Dome Amsterdam. Daarmee komt de Australische singer-songwriter tegemoet aan de wensen van de vele fans die achter het net grepen voor zijn huidige Europese tournee, die in één seconde uitverkocht nadat duizenden mensen tegelijk kaartjes wilden bemachtigen. Zijn optreden in Ziggo Dome wordt zijn grootste show in Nederland tot nu toe. De kaartverkoop start vrijdag 15 maart om 10:00 uur via  www.deanlewislive.nl.  

Billionaires Club
Dean Lewis brak in zijn thuisland Australië door in 2017 met zijn debuutsingle Waves. De rest van de wereld volgde toen hij zijn debuutalbum A Place We Knew uitbracht. Lewis was een van de eerste artiesten op Spotify die toetrad tot de Billionaires Club, het exclusieve groepje artiesten dat meer dan een miljard streams wist te behalen op het streamingplatform. Met zijn liedje Be Alright staat hij op 1,6 miljard streams. Inmiddels is Lewis een van de populairste artiesten ter wereld, met meer dan 19 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, 10 miljard streams en meer dan vijf miljoen verkochte albums. De afgelopen jaren mocht hij in 22 landen platina en gouden platen in ontvangst nemen.  

Bedwelmende liedjes
De 36-jarige Lewis wordt geroemd om zijn pakkende en gevoelige luisterliedjes, waarin zijn emotionele, wat rauwe stem goed tot zijn recht komt. Hij wordt gewaardeerd om de wijze waarop hij zich als man kwetsbaar opstelt en zijn gevoelens op een gezonde wijze durft te tonen. In zijn teksten, vaak over de liefde en relaties, durft hij open te zijn over zijn twijfels en emoties. Ze zijn goed verstaanbaar en nodigen daarmee uit tot massaal meezingen, wat er live vaak voor zorgt dat hij moeite moet doen om boven zijn eigen fans uit te komen. Die fans volgen hem vooral op TikTok (3,1 miljoen volgers) en YouTube (bijna 1,8 miljoen abonnees).  

Memories
Dean Lewis was voor het eerst in Nederland te zien in 2017, toen hij in Doornroosje optrad. De jaren daarna kwam hij vaak terug, telkens voor optredens in grotere zalen, met AFAS Live in 2023 als voorlopig hoogtepunt. Voor Lewis begon 2024 met het uitbrengen van de single Memories. De gloedvolle ballad is afkomstig van zijn nieuwe album, dat dit jaar wordt verwacht. Met dat album én zijn grootste hits van de afgelopen jaren komt hij op 26 februari 2025 naar Ziggo Dome voor zijn grootste Nederlandse show ooit.    

Dean Lewis voor concert naar Ziggo Dome 26 februari 2025 Ziggo Dome, Amsterdam   Ticketprijs vanaf €35,- (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De voorverkoop start vrijdag 15 maart 2024 om 10:00 uur, via www.deanlewislive.nl.  
           
 

Related posts

Nieuw heavy outdoor festival South Of Heaven Open Air komt met eerste namen.

Decision – Chaos in a Can

Headbanger’s Balls Fest vult affiche aan