Home » Deep Purple op 2 juni naar Ziggo Dome

Deep Purple op 2 juni naar Ziggo Dome

door jelle@rockportaal.nl
168 views 2 minuten leestijd

Op vrijdag 2 juni komt de Britse rockband met The Long Goodbye Tour naar de Ziggo Dome in Amsterdam De tour staat in het teken van het album ‘inFinite’ dat volgend jaar verschijnt. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande dinsdag 13 december om 10 uur via Ticketmaster. 
Deep Purple kan gerust één van de meest iconische rockbands van de vorige eeuw worden genoemd met meer dan 120 miljoen verkochte albums. Eerder dit jaar is de band dan ook opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Na bijna 50 jaar zijn ze echter nog niet van plan te stoppen. Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse en Don Airey brengen volgend jaar een nieuw album uit genaamd ‘inFinite’ en gaan daarmee opnieuw de grote podia langs tijdens The Long Goodbye Tour.
Deep Purple heeft in de jaren zeventig hun stempel op de rockmuziek gedrukt als één van de pioniers van de hardrock. Met de albums Deep Purple In Rock, Machine Head en het live-album Made In Japan lanceerde de band zich naar de top van de hitlijsten. Ze scoorden vele hits en schreven ook een aantal echte klassiekers zoals Smoke On The Water en Child In Time. De band is hun geluid echter altijd blijven ontwikkelen wat een divers en indrukwekkend oeuvre opleverde.
 
Deep Purple – The Long Goodbye Tour
Vrijdag 2 juni | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: €49, €59
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/deeppurple.
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande dinsdag 13 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00