Home » Eerste namen Misty Fields 2019

Eerste namen Misty Fields 2019

door Dave van Hout
191 views 1 minuten leestijd
Zojuist maakte Misty Fields, één van de leukste ontdekkingsfestivals van Nederland dat dit jaarop 6, 7 en 8 september plaatsvindt, de eerste lading namen bekend met o.a. de garagepunkhelden Together Pangea, de legendarische Nederlandse cultband Claw Boys Claw, snarenwonder Charlie Parr en de nieuwe Engelse sensatie Sports Team! De rest van het lijstje wordt aangevuld door het Oosterse toetsenwonder Rizan Said, de Belgische sensatie Sons, de prettig gestoorde garagerockers Frankie & the Witch Fingers, Americanatroubadour Gold Star, de Franse psychrockers Slift, Real Derek en Steph Grace.
Hoewel Misty Fields dit jaar voor het veertiende jaar plaatsvindt, is het nog steeds een van de best
bewaarde geheimen in muziek-land. Al jaren weet het festival de fijnste internationale en nationale
namen, zoals METZ, Tijuana Panthers, YAK, Snail Mail, King Khan & The Shrines, Ulrika Spacek en
The Black Box Revelation, naar Asten/Heusden te halen. En niet onverdienstelijk, want steeds meermuzikale fijnproevers en liefhebbers van sfeervolle festivallocaties weten de weg naar natuurgebied ‘De Groote Peel’ te vinden.
Naast nieuwe muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires. De sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten & drinken maken de unieke festivalervaring compleet. Weekendkaarten voor Misty Fields zijn nu te koop via de website en kosten maar €42,50. Een kaartje voor de vrijdag kost €20,- en voor de zaterdag €30,-. Voor het zondag ticket ben je slechts 5 euro kwijt.
Meer informatie over Misty Fields en de kaartverkoop vind je natuurlijk op de website van het festival: www.mistyfields.com

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00