Er is een (nieuw) blik video's open getrokken

Bullet For My Valentine
Bullet For My Valentine heeft de video van Don’t Need You online gezet. Het betreft hier een registratie van het optreden dat de band gaf in december op 10 december 2016. Het is een voorproefje van de DVD die op 28 juli uitkomt en de titel Live From Brixton: Chapter Two zal meekrijgen.

Papa Roach
Enige tijd geleden kwam Papa Roach sterk terug met het album Crooked Teeth. Een album waarop een band te horen is, die terug naar de wortels is gegaan met als resultaat een hedendaags ‘oud’ album. Van dit album is de mooie compositie Periscope naar voren geschoven. Nu te zien op het internet. En hoewel de jurk van Skylar Grey weinig om het lijf heeft, heeft de compositie dat wel.

KoRn
Met vorig jaar verschenen The  Serenity Of Suffering laat KoRn horend dat ze een geluid neerzetten dat ongeëvenaard is en steevast van hoge kwaliteit betuigd. Van dit album kun je nu de video van Black Is The Soul zien en beluisteren.

Rising Insane
Deze metalcoreband uit Bremen is allerminst bekend bij het grote publiek, maar daar gaat 30 juni verandering in komen wanneer de band het debuutalbum Nation gaat uitbrengen. Eerder kon je al genieten van de video geschoten bij het titelnummer, nu is het de beurt aan Running Wheel. Houd deze band in de gaten.

Prophets Of Rage
Ooit had ik me voorgenomen om nooit meer naar Pinkpop te gaan. Dat voornemen sneuvelde in 1993 toen bekend werd dat Rage Against The Machine zou spelen en, zo blijkt nu bijna 25 jaar later, een onvergetelijke performance neerzette. Afgelopen weekend was het weer Pinkpop en de ‘oude’ garde heeft de ‘jongere’ garde compleet weggeblazen met Live, System Of A Down en het samenwerkingsverband Prophets Of Rage. Leden van Cypress Hill, Public Enemy en Rage Against The Machine hebben de krachten gebundeld en weten sterk te overtuigen. De kracht, de energie en de kritische reactie op de huidige maatschappij staan als een huis en zijn helaas nog altijd geen verleden tijd. De boodschap Unfuck The World heeft genoeg lading. Bekijk de clip hier.

Related posts

Decision – Chaos in a Can

Headbanger’s Balls Fest vult affiche aan

Pantera op 28 januari 2025 naar AFAS live