Home » Evermore – In Memoriam

Evermore – In Memoriam

door Edwin Knip
1,2K views 1 minuten leestijd

Het tweede album van deze power metal band uit Zweden.

Na het sterke debuutalbum uit 2021 is de band nu al toe aan de release van een vervolg. Ook nu zijn de nummers catchy, radio-vriendelijk en hebben ze sterke melodielijnen. Voor het nieuwe album voegt de band deze keer zelfs een heus kerkkoor toe om een extra laag te creëren.

Tekstueel gaat het over mensen en hun alledaagse strijd. Het album opent met een Latijnse tekst die gaat over de duisternis waarin de zanger rond dwaalt. Maar gelukkig is er altijd licht.

De band combineert catchy koortjes met vuige, donkere gitaar riffs. Solide baswerk en stevig drumwerk completeren het plaatje. Dit is power metal van uitstekende klasse zonder ergens bombastisch te worden. Snelle gitaren in Broken Free en stevig drumwerk in Nightfire De band heeft de sterke lijn van het eerste album goed doorgezet.

Ruig en snel gitaarwerk zonder van richting te veranderen. .Op het moment dat je denkt dat het niet sneller kan komt de band met achtereenvolgens In Memoriam en Parvus Rex, twee nummers in de hoogste versnelling. Met dit album geeft de band opnieuw een mooi visitekaartje af.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00