Home » Evil Invaders, Spoil Engine en Dyscordia voor 'groot’ publiek in Kortrijk

Evil Invaders, Spoil Engine en Dyscordia voor 'groot’ publiek in Kortrijk

door Filip van der Linden
208 views 1 minuten leestijd

Er was geen Alcatraz dit jaar en ook de alternatieve drive-in-concerten in Kortrijk werden afgelast. Maar bij Alcatraz blijven ze niet bij de pakken zitten. De stad Kortrijk biedt organisatoren met Depart XXL sinds kort een unieke kans om ‘grootschalige’ coronaproof  concerten te organiseren op het evenementenplein Depart XXL. Die kans grijpt de Alcatraz-ploeg voor een concertavond op zaterdag 10 oktober. Het wordt het eerste Belgische metalconcert met zoveel publiek sinds het uitbreken van de coronacrisis.
Liefst 1.200 bezoekers kunnen worden toegelaten, waarbij mensen plaatsnemen in drie verschillende zones. De drie groepen van maximum 400 personen komen niet met elkaar in contact. Neerzitten is de boodschap, maar dat kan dan wel zonder mondmasker aan. Er is een barhandling systeem dat elke bubbel voorziet van een QR-code om drank te bestellen en meteen af te rekenen, er zullen voldoende ontsmettingszuilen, informatieve affiches en grondmarkeringen zijn zodat alles op een veilige manier kan verlopen. Tickets bestellen kan per concertbubbel van minstens 1 en hoogstens 5 personen. De concertavond start om 17 u en wordt afgesloten om 22 u.
Het is in open lucht, maar er is een overkapping voorzien voor mocht het regenen (of net heel heet worden. Tegenwoordig weet je het niet meer met het weer). Op de affiche van deze eerste Sound of Noise staan de progmetalhelden Dyscordia, groovemetalband Spoil Engine en de speedmetalband Evil Invaders. De ticketverkoop start morgen vrijdag 25 september om 12 u. Dan weet je meteen ook hoeveel een ticket kost.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00