Home » Exclusieve Basilieksessies tijdens VESTROCK

Exclusieve Basilieksessies tijdens VESTROCK

door Dave van Hout
159 views 1 minuten leestijd

VESTROCK Basilieksessie oa met Racoon
Tijdens VESTROCK 2017 vinden er op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni in de Hulster St. Willibrordusbasiliek, op circa 400 meter van het festivalterrein, intieme unieke sessies plaats. Artiesten die op VESTROCK spelen, geven in de serene setting van de Basiliek een korte akoestische set. Hiervoor hebben inmiddels Matt Woods, WHITE en Morrissey & Marshall toegezegd en meer namen volgen de komende weken. Bijzonder aan deze editie van VESTROCK is dat voor de eerste keer een aantal artiesten exclusief in de Basiliek optreden. Joep Beving, Bill Ryder-Jones, Low Land Home en Jack Ladder geven een volledig optreden in deze serene omgeving. Het volledige programma van de Basilieksessies volgt.
Ter voorbereiding van VESTROCK en de Basilieksessies zijn er op 26 april 2017 sessies opgenomen, die in de komende weken via de social media-kanalen van VESTROCK geplaatst zullen worden. De eerste sessie, met de Zeeuwse band Racoon, is nu te zien op het YouTube kanaal van VESTROCK. Komende weken volgen nog sessies met de Schotse band WHITE en het Iers/Engelse duo Morrissey & Marshall.
Met de VESTROCK Basilieksessies wil VESTROCK de middeleeuwse binnenstad van de vestingstad Hulst betrekken bij het festival. Om die reden zijn de sessies vrij toegankelijk. Houders van een VESTROCK-festivalbandje krijgen voorrang. Om het intieme karakter van de sessies in de Basiliek te kunnen behouden wordt slechts een maximum aantal bezoekers toegelaten.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00