Home » Expositie van Kristian ‘Necrolord’ Wåhlin op Brainstorm Festival

Expositie van Kristian ‘Necrolord’ Wåhlin op Brainstorm Festival

door Maurice van der Zalm
955 views 2 minuten leestijd

De Zweedse kunstenaar Kristian ‘Necrolord’ Wåhlin exposeert een deel van zijn werk tijdens het komende Brainstorm Festival in Apeldoorn. Wåhlin geniet wereldwijd grote bekendheid door de albumcovers die hij maakte voor bands als Bathory, Dissection, Amorphis en Ensiferum.

Tijdens het Brainstorm Festival zijn in ieder geval ook de geschilderde albumcovers te zien van Extol. De Noorse progressive death-metal band is dit jaar headliner van het tweedaagse evenement in Podium Gigant. Verder staat Necrolord stil bij zijn werk dat hij maakte voor Endtime Productions, waar Extol lange tijd onder contract stond. Het Zweedse platenlabel viert het 25-jarig jubileum. En ongetwijfeld is er nog veel moois te bewonderen.

Als kers op de taart werkt Necrolord mee aan een gesprek in de theaterzaal van het Brainstorm Festival. Daar vertelt hij meer over zijn werk en beantwoordt ook vragen vanuit het publiek.

De 16de editie van het Brainstorm Festival wordt wederom gehouden in Podium Gigant in Apeldoorn. Als artiesten zijn voor dit jaar vastgelegd: Extol, Xandria, Serenity, Temperance, In Vain, Hamradun, Fellowship, Lyrre, Confessions Of A Traitor, Leonov, FlowerLeaf en Neverus. Naast concerten is er een bierproeverij, een expositie en zijn er interviews met artiesten. Ook wordt dit jaar een bandshirt-ruilbeurs gehouden.

Meer informatie: www.brainstormfestival.com

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00