Home » FemME preparty line up compleet!

FemME preparty line up compleet!

door Wendy Steenmans
156 views 1 minuten leestijd

Nu het weekend van het FemME festival steeds dichterbij komt is er wederom een update omtrent het festival. De organisatie kwam vandaag met volgend bericht naar buiten.
Met deze aankondiging zetten we meteen de hele line-up neer van de FemME pre-party op donderdag 21 september 2017 in Dynamo. De avond wordt vooral georganiseerd door Painted Bass Records. De bands van het label die op zullen treden zijn voor een belangrijk deel al bekenden van FemME. Zo zal de avond worden afgesloten door FemME ‘veteraan’ End of the Dream. Met het nieuwe album “Until You Break” zullen zij zeker een vernieuwde set spelen. Voeg daar de twee winnaars van de FemME battles Shadowrise en Circle Unbroken aan toe, dan weet je dat er een aardig feestje kan worden gebouwd. Nieuwkomer op FemME is Beneath My Sins dat de avond zal openen.
Ook twee nieuwe namen voor het festival worden aangekondigd. Aan de line-up van de heavy festivaldagen kunnen we het min of meer lokale Beyond God toevoegen. Op de akoestische dag komt Claire-Lyse von Dach (ex- Elferya) met haar nieuwe project naar Blue Collar Theater. Het album “Moonlight” dat deze maand uitkomt zal een belangrijke rol spelen.
Tickets zijn alleen beschikbaar op JBM Events http://www.jbmevents.com/tickets/.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00