Home » Fields Of Troy stopt

Fields Of Troy stopt

door Filip van der Linden
369 views 1 minuten leestijd

De Belgische metalband Fields Of Troy gooit na afgerond tien jaar de handdoek in de ring. “Het was een wilde rit, maar er waren ook heel wat tegenslagen”, zegt de band in een mededeling op hun Facebook-pagina. Er is nog een afscheidsconcert: de waarschijnlijk laatste editie van hun eigen Troyfest op 22  oktober in Torhout, met op de affiche onder meer Thurisaz en Temptations For The Weak.
Fields of Troy bracht drie releases uit. Twee daarvan werden geproduced door Ace Zec (Cobra The Impaler, Spoil Engine, …). Hun laatste album was The Great Perseveranceuit 2018, die op deze site een lovende review kreeg. Dat album kwam uit bij het Nederlandse label Painted Bass Records (Vetrar Draugurinn, Powerized..).
Fields Of Troy speelde heel wat zaalshows in Vlaanderen en Nederland en op tal van festivals als Antwerp Metal Fest en Headbanger’s Balls Fest. In 2020 zouden ze op Metaldays in Slovenië aantreden, maar daar stak corona een stokje voor. De band werd niet heropgevist voor de post-corona-editie.
Een aantal bandleden kunnen zich straks nog meer gaan toeleggen op hun andere bands (Aeveris, Stonemule, Mantah…).

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00