Home » Fleddy Melculy interpelleert Metallica

Fleddy Melculy interpelleert Metallica

door Filip van der Linden
201 views 1 minuten leestijd

Vijf jaar na de release van T-shirt van Metallica brengt Fleddy Melculy een toepasselijk vervolg uit op die cultsingle: T-shirt van Fleddy Melculy.

T-shirt van Metallica sloeg vijf jaar geleden in als een bom en katapulteerde de metalband van onbekend beginnend groepje naar één van de bekendste metalbands van de afgelopen tien jaar in België en Nederland. Fleddy Melculy werd een hype maar wist ondertussen met drie succesvolle albums (en een live album) zowel live als op plaat te overtuigen en meer te zijn dan een hype.

Nu is er T-shirt van Fleddy Melculy, waarop Fleddy Metallica aan Metallica de vraag stelt waar de return blijft voor alle reclame die de band de afgelopen jaren voor hun heeft gemaakt. Bij een nieuwe single hoort in Fleddy Melculy-land natuurlijk een nieuwe video. Daarin is de band terechtgekomen in een parallel universum waar Fleddy Melculy blijkbaar nooit heeft bestaan. De videoclip zit vol verwijzingen naar andere Fleddy-clips en bevat gastrollen voor Urbanus en Franky DSVD van Channel Zero.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00