Home » Fortarock komt met nieuwe namen én wijziging optreden Behemoth

Fortarock komt met nieuwe namen én wijziging optreden Behemoth

door Maurice van der Zalm
151 views 3 minuten leestijd

Met de toevoeging van Children of Bodom, Hammerfall, Batushka, Myrkur, Monomyth, Komatsu, Ploegendienst en Temple Fang is de line-up van FortaRock 2019 nagenoeg compleet.
Eerder waren Amon Amarth, Behemoth, Amorphis, Animals As Leaders, Katatonia, Symphony X, Bloodbath, Atreyu, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid And The Deadbeats, Kadaver, Decapitated, Gloryhammer, Ne Obliviscaris, Monolord, Intervals, Allegaeon en God Mother al bevestigd voor het festival, wat dit jaar plaatsvindt op 1 en 2 juni in het Nijmeegse Goffertpark. Power Trip heeft helaas het optreden op FortaRock geannuleerd en Behemoth is verplaatst van zondag naar de afsluitende spot op zaterdag. De Poolse band komt met een volledige festivalproductie naar Nijmegen om voor een passend en FortaRock-waardig slot van de eerste festivaldag te zorgen.
Binnenkort worden er nog enkele namen toegevoegd voor met name de programmering in Hank’s Garage. Een splinternieuw podium; een hide-out waar fans van ruige muziek en lekkere biertjes hun hart kunnen ophalen!
De kaartverkoop van FortaRock 2019 is reeds begonnen via  www.fortarock.nl. Op deze website is tevens informatie over de bands en alle praktische informatie te vinden.
Fortarock heeft in een reactie op hun facebookpagina aangegeven dat reeds aangekochte kaarten voor de zondag, in verband met de wijziging van Behemoth, gewisseld kunnen worden voor zaterdagkaarten. Informatie hierover ontbreekt nog op de website, maar de organisatie verzoekt om een berichtje te sturen (info@fortarock.nl) wanneer je je zondagkaart wil ruilen. 
De organisatie laat verder weten: “Early bird kopers voor de zondag krijgen rechtstreeks een mail en mogen idd hun kaart ruilen als ze dat willen.” Dat komt dus allemaal wel goed.
FortaRock 2019 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni in Goffertpark, Nijmegen. Het festivalterrein van FortaRock 2019 krijgt een soortgelijke indeling als afgelopen editie. Waar echter het Goffert Theater in 2018 nog betrokken was bij het terrein, wordt er dit jaar een ander derde podium in gebruik genomen, genaamd Hank’s Garage. Het spreekt voor zich dat er ook aan de innerlijke mens wordt gedacht en er zodoende volop keus zal zijn wat eten en drinken betreft. Ook is er uiteraard weer merchandise verkrijgbaar en in samenwerking met Metalfan.nl worden er signeersessies georganiseerd. Aangepaste informatie over campings in de buurt vind je op onze website.
Voor alle informatie over het festival en kaartverkoop: www.fortarock.nl.
FortaRock 2019
Zaterdag 1 en Zondag 2 juni
Goffertpark, Nijmegen

Met o.a.:
Zaterdag 1 juni:  Behemoth, Children of Bodom, Amorphis, Bloodbath, Atreyu, Cult of Luna, Enslaved, Myrkur, Uncle Acid And The Deadbeats, Ne Obliviscaris, Monolord, God Mother en Ploegendienst
Zondag 2 juni: Amon Amarth, Hammerfall, Animals as Leaders, Katatonia, Symphony X, Kadavar, Batushka, Gloryhammer, Decapitated, Intervals, Allegaeon, Monomyth, Komatsu en Temple Fang
Tickets en kaartverkoop
Combi-tickets: € 80 (excl. €5 servicekosten)
Dagtickets (zowel zaterdag als zondag): € 45 (excl. €5 servicekosten)

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00