Home » De affiche van Graspop Metal Meeting is compleet

De affiche van Graspop Metal Meeting is compleet

door Maurice van der Zalm
413 views 3 minuten leestijd

De laatste rechte lijn richting juni is ingezet! Graspop Metal Meeting voegt vandaag nog 13 bands toe en verklaart de line-up voor de 24e editie als afgerond. Met 106 bands waaronder straffe headliners als KISS, Slipknot, Within Temptation, Slayer (final Benelux show), Lamb Of God, Sabaton, opnieuw een top-affiche!
Nieuw aan de affiche zijn: Glenn Hughes (performs Classic Deep Purple Live), Eisbrecher, Discharge, Bad Wolves, Nasty, Born From Pain, Lovebites, Cellar Darling, The Hu, Black Peaks en Off The Cross, Concealed Reality, Hemelbestormer. Mooie nieuwe namen die de veelzijdigheid van het grootste metalfestival in de Benelux aantonen.
Met legendarisch rockbassist en zanger Glenn Hughes aka ‘The Voice of Rock’ die met klassiekers uit het Deep Purple oeuvre de vele classic rock fans weet te bekoren, met Eisbrecher die de Neue Deutsche Härte komt uitdragen, met de godfathers van de crust punk Discharge die de punkers weer tot pogo-actie brengen, of met het beloftevolle Bad Wolves dat massaal door de jongere generatie metallers omarmd wordt. Aan de vooravond van het 3-daags festival op donderdag 20 juni programmeert Red Bull traditiegetrouw drie beloftvolle bands van Belgische bodem om de Red Bull Metal Dome feestelijk in te wijden. Dit jaar selecteerden zij: Off The Cross, Concealed Reality en Hemelbestormer.
Één kleine tussentijdse line-upwijziging te noteren: Atreyu is genoodzaakt zijn Europese tournee in te korten en komt graag een andere keer naar Graspop Metal Meeting.
Een verdeling van bands en podia vind je hier op de website. De time table met exacte uurindeling volgt spoedig.
Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. Tickets zijn te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.beNoteer: de ticketverkoop gaat net zoals vorig jaar hard. De dagtickets voor zaterdag 22 juni zijn uitverkocht. Net zoals alle VIP-tickets. Dagtickets voor vrijdag, zondag, en combitickets – goed voor drie dagen festival en de vooravond op donderdag – zijn nog in verkoop.

Over GMM 2019

Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van 21 t.e.m. 23 juni. Voor de 24ste keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardrock tot death metal, van black metal tot punk en metalcore, en nog veel meer. Verzamelen geblazen voor metalheads van over heel de wereld. Het wordt weer een zware metalen hoogmis vol episch gitaargeweld, snelle blastbeats en brutale screams. Bereid je nekspieren maar al voor!

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00