Home » Fortarock voegt onder meer Behemoth toe aan de line-up

Fortarock voegt onder meer Behemoth toe aan de line-up

door Maurice van der Zalm
319 views 2 minuten leestijd

Behemoth, Atreyu, Ne Obliviscaris, Monolord, God Mother en Allegaeon zijn toegevoegd aan het programma van FortaRock 2019. Eerder waren Amon Amarth, Symphony X, Amorphis, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid and the Deadbeats en Gloryhammer al aangekondigd voor het festival, wat dit jaar plaatsvindt op 1 en 2 juni in het Nijmeegse Goffertpark. De early bird kaartverkoop is reeds begonnen en loopt door tot en met daags nadat de zaterdag headliner bekend is gemaakt. Dit zal spoedig gebeuren. Alle informatie over FortaRock is te vinden op www.fortarock.nl
FortaRock 2019 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni in Goffertpark, Nijmegen. De eerste veertien zijn reeds bekend gemaakt: Amon Amarth, Behemoth, Symphony X, Atreyu, Amorphis, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid and the beadbeats, Monolord, Gloryhammer, Ne Obliviscaris, Power Trip, God Mother en Allegaeon. Meer namen, waaronder de afsluitende band voor de zaterdag, worden zo snel als mogelijk bekend gemaakt.
Het festivalterrein van FortaRock 2019 krijgt een soortgelijke indeling als afgelopen editie en op beide dagen wordt het Goffert Theater bij het festival betrokken. Het spreekt voor zich dat er ook aan de innerlijke mens wordt gedacht en er zodoende volop keus zal zijn wat eten en drinken betreft. Ook is er uiteraard weer merchandise verkrijgbaar en in samenwerking met Metalfan.nl worden er signeersessies georganiseerd. Informatie over campings vind je binnenkort op onze website.
Voor alle informatie over het festival en kaartverkoop: www.fortarock.nl.
FortaRock 2019
Zaterdag 1 en Zondag 2 juni
Goffertpark, Nijmegen

Met o.a.: Amon Amarth, Behemoth, Symphony X, Atreyu, Amorphis, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid and the beadbeats, Monolord, Gloryhammer, Ne Obliviscaris, Power Trip, God Mother en Allegaeon.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00