Home » Frank Marino live-dvd/BluRay

Frank Marino live-dvd/BluRay

door Eric van den Bosch
619 views 1 minuten leestijd

Frank Marino - Live At The Agora coverDoor zakelijke beslommeringen, fysieke ongemakken en vooral ongebreideld perfectionisme heeft het jaren geduurd, maar er is eindelijk een live-dvd/BluRay verschenen van Frank Marino, Live At The Agora Theatre.
Frank wie? Frank Marino. Genoemd als voorbeeld door grote namen als Joe Bonamassa, Zakk Wylde en Paul Gilbert, maar nooit echt doorgebroken. Die doorbraak leek een kwestie van tijd met het album Frank Marino & Mahogany Rush Live uit 1978 en eerlijk gezegd vind ik dat elke classic rocker minimaal dat album en The Power Of Rock And Roll (1981) en Juggernaut (1982) in de platenkast hoort te hebben. Marino deed echter geen enkele concessie als het op zijn muziek aankwam en dat leverde nogal wat gedoe met platenmaatschappijen op. Het eerder genoemde perfectionisme deed de rest. Het laatste studioalbum, Eye Of The Storm, dateert alweer uit 2000.
Onderstaande video is van 2016 en toen hadden fans al jaren zitten wachten op nieuws over de dvd. Sindsdien heeft het dus nóg drie jaar geduurd. Nu is het dus zover en het pakket bevat naast zes uur (!) muziek op BluRay én dvd – in ongetwijfeld vlekkeloze geluidskwaliteit – een boek van 120 pagina’s. Het pakket is online te bestellen.
Een laatste nieuwtje van the man himself was dat hij weer bezig is met nieuwe muziek. Al hoef je er bij Marino niet op te rekenen dat hij die muziek binnen het jaar uit zal brengen…

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00