Home » Graspop maakt tijdschema bekend

Graspop maakt tijdschema bekend

door Maurice van der Zalm
136 views 1 minuten leestijd

Met minder dan 70 dagen op klok, is het aftellen naar het beste metalfeest van de Lage Landen en omstreken nu echt begonnen. Over exact 68 dagen knalt om 14u de eerste noot door de boxen op de Jupiler Stage.
Het plannen van welke bands waar en wanneer te gaan bekijken, kan volop beginnen. Het uurschema van de optredens is vanaf nu beschikbaar op de website hier.
De affiche van Graspop Metal Meeting, in 2018 éénmalig 4 dagen lang van donderdag 21 juni tem zondag 24 juni, is nu helemaal klaar! Met fantastische headliners: Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. En subheadliners die net zo fel pronken: Avenged Sevenfold, Judas Priest, A Perfect Circle, Marilyn Manson, Ghost, en Parkway Drive. Net zoals andere jaren zal er naast al het gitaargeweld tot in de vroege uren gefeest kunnen worden in de Metal Dome en het Classic Rock Café. DJ’s Goe Vur In Den Otto, DJ Rock The Fox en DJ Carl zijn van de partij om het publiek de beste metal moves te ontlokken. Net zoals de cover- en tributebands die GMM wist te strikken: AC/DC UK, AmÆzing Snäke, Hats Off to Led Zeppelin, Living Theory, Purpendicular, Subliminal Verses, Present Danger, System Pilot, Eternal Run For Cover.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00