Home » Grave en Objector komen naar de Miracle Metal Meeting (B)

Grave en Objector komen naar de Miracle Metal Meeting (B)

door Filip van der Linden
3,K views 2 minuten leestijd

Zopas werden de eerste bansd aangekondigd voor de derde editie van de Miracle Metal Meeting. Dit indoorfestival wordt georganiseerd in de Brielpoort in Deinze (België), op 18 mei 2024. 

Objector is de eerste band die aangekondigd werd. Deze Belgische thrashers hadden deze zomer op Wacken Open Air moeten spelen, maar door extreme regenval werd die show op het allerlaatste moment afgelast. Objector krijgt in 2024 hopelijk een herkansing op Wacken en kan in de Brielpoort al eens testen hoe het voelt om op een groot festivalpodium voor veel volk te spelen.

De tweede reeds aangekondigde band is zowaar nog leuker. Grave komt naar de Brielpoort voor de Miracle Metal Meeting. Grave is één van de langst bestaande Zweedse deathmetal bands en hun stijl en sound was een inspiratie voor heel wat andere bands in het genre, ook in Nederland.

De Miracle Metal Meeting is volgend jaar aan zijn derde editie toe. Op de eerste (indoor)editie in 2019 stonden onder meer Channel Zero en Fleddy Melculy. In 2021 was er een post-corona-editie in open lucht met onder meer Cowboys From Hell en Spoil Engine.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00