Guns 'n Roses headliner op GMM voor de donderdag

Take me down to the paradise city, where the grass is green and the girls are pretty! Op donderdag 15 juni tovert de legendarische hard rock band uit LA Dessel weer om tot de Paradise City. Guns ‘N Roses zal de South Stage afsluiten.

Met een fantastisch marathonconcert op Graspop Metal Meeting 2018 bewees het herboren Guns n’ Roses, met opnieuw Slash en Duff McKagan in de gelederen, helemaal terug te zijn. In 2023 trekt de band opnieuw langs de grootste podia in Europa, inclusief een stop in Dessel, dus hou je klaar om klassiekers als Sweet Child O’ Mine, Paradise City en November Rain uit volle borst mee te zingen!

De tickets voor GMM 2023 verkopen als een trein, zo zijn alle tickets voor zaterdag 17 juni 2023 reeds de deur uit. De verkoop van de accommodaties gaat ook zeer hard. Metal Park en Metal Town zijn volledig uitverkocht, op Camping Inferno zijn er nog enkele huurtenten verkrijgbaar en ook in Devil’s Lake zijn er nog een zeer beperkt aantal cottages beschikbaar! Tickets kan je kopen via ticketmaster.be, snel zijn is de boodschap!

Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 t.e.m. 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

Meer info via www.graspop.be.

Related posts

Metal Factory showcase in Willem II op 26 juni

Punkrocklegendes The Offspring kondigt album ‘SUPERCHARGED’ aan

Maanvlinder – Tranen van Gisteren