Home » Immolation naar Effenaar Eindhoven

Immolation naar Effenaar Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
131 views 1 minuten leestijd

Deze experimentele metal avond is donker, hard snel en gevaarlijk. En GRU-WE-LIJK VETTT!!
Immolation
In de bijna 30 jaar dat ze bestaan, heeft Immolation hun donkere death metal geperfectioneerd tot in de gitzwarte puntjes. Dat blijkt nog maar eens als hun album ‘Atonement’ uitkomt in 2017; een metal achtbaan die net zo vet, geschift en over the top klinkt als je stoutste dromen. Vanavond vieren we het 30-jarig bestaan van deze heersers met al hun gruwelijke tracks en we kunnen je simpelweg één tip geven: BEN ER BIJ!!
Full Of Hell
Ze werkten samen met The Body en Merzbow, maar claimden in korte tijd vooral hun eigen status als experimentele metalband met hardcorde, noise en zelfs drone songs. De LP ‘Trumpeting Ecstasy’ is een must have en hear voor elke metalfan met experimentele neigingen. Gewoon keihard zetten en met de lichten verduisterd genieten van dat album. Net als vanavond.
Monument Of Misanthropy
Zware kost? Check! Heftige lyrics en visuals? Check! Ook op hun zojuist verschenen ‘Capital Punisher’ staan weer talloze high speed shreds, Duivelse grommen en ijzingwekkende schreeuwen die verhalen over dierenmishandeling, psychische problemen, massamoorden en politieke corruptie. MoM is AAN.
Wanneer: donderdag 5 april
19:00 uur: deuren open
19:30 uur: aanvang
Rockportaal is aanwezig voor een live review.
bron: website effenaar

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00