Home » Indoor-metalfest voor wie wacht op Dokk'em Open Air

Indoor-metalfest voor wie wacht op Dokk'em Open Air

door Filip van der Linden
714 views 1 minuten leestijd

Dokk’em Open Air, het fijne metalfestival in Dokkum, kondigde een  pauze aan. Na de afgelastingen door corona is het het Tolhuispark, het terrein waar Dokk’em Open Air wordt gehouden, dat op de schop gaat. Bij de fans leeft de hoop dat het zomerfestival in 2023 opnieuw kan doorgaan, maar daarover bestaat blijkbaar nog geen absolute zekerheid. Intussen organiseren ze zo nu en dan leuke clubshows, zoals met Skid Row en Insanity Alert in Iduna in Drachten.

Voor de metalheads in Friesland die toch graag iets meer festivalgevoel willen dan een avondshow, is er op vrijdag 21 oktober het nieuwe Metal Alliance Fest. In De Lantaarn in Dokkum kan je die dag gaan kijken en luisteren naar Wolf, Methusalem, Eternal Breath, Atmoran en Addict.

Voor dit nieuwe indoorfestival werkt Dokk’em Open Air samen met DMC Agency uit België. Er staat ook een ‘1’ achter Metal Alliance Fest, wat laat vermoeden dat er al plannen zijn voor een tweede editie.

De Zweedse heavymetalband Wolf speelt een dag na het Metal Alliance Festival in Dokkum ook nog op Heavy Metal Maniacs in Amstelveen.Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00