Home » Infloyd naar Cacaofabriek Helmond

Infloyd naar Cacaofabriek Helmond

door Patrick Spruytenburg
134 views 1 minuten leestijd

Infloyd is sinds 2013 de meest toonaangevende Pink Floyd tribute band van Nederland of misschien wel Europa. Hun derde grote tour (‘Amused to Death’) deed in 2016 ook de Cacaofabriek aan en werd in februari 2017 afgesloten in AFAS Live in Amsterdam.
Vanaf september 2017 toert Infloyd door Nederland met een compleet nieuwe show, en komt de band op veler verzoek terug naar Helmond. Tijdens dit concert staan de Pink Floyd albums ‘The Final Cut’ (1983) en ‘Animals’ (1977) centraal.
‘The Final Cut’ is het laatste Pink Floyd-album waarbij Roger Waters deel uitmaakte van de band. Tijdens de opnames van het album waren de spanningen tussen de bandleden al latent aanwezig. Alle nummers zijn geschreven door Roger Waters. Direct na de opnames gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Geen van de nummers van ‘The Final Cut’ is ooit live uitgevoerd door Pink Floyd. Volgens Infloyd verdient het album na 34 jaar een live-podium. Een unieke kans om de nummers op de plaat eens live te horen.
Ook het 40-jarige album ‘Animals’ wordt in zijn compleetheid live gebrach, de plaat die muzikaal en tekstueel zo glansrijk tijdloos is. En dat is nog niet alles, want de inmiddels roemruchte derde set met all-time favourites maakt de ultieme Pink Floyd avond compleet.
Wanneer: zaterdag 17 maart
20:30 uur: aanvang
Rockportaal is aanwezig voor een live review.
bron: website cacaofabriek

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00