Home » Issa – Queen Of Broken Hearts

Issa – Queen Of Broken Hearts

door Edwin Knip
172 views 1 minuten leestijd

De Noorse zangeres Issa Oversveen komt met haar zesde album vol melodische rock.
Dit is een album voor de liefhebbers van melodische hardrock, goed in het gehoor liggende melodieën en krachtige vocalen. Net als bij voorgaand album Run With The Pack weet Oversveen zich omringd door een geweldig all-star team bestaande uit gitarist Simone Mularoni (DGM), bassist Andrea Torricini (Vision Divine), drummer Marco Di Salvia (Hardline) en toetsenist Allessandro Del Vecchio.
Bij elk album klinkt Issa beter en het is dan ook niet verwonderlijk dat het nieuwe album nu al als haar beste wordt bestempeld. Elf krachtige rocksongs laten de luisteraars en de fans genieten. Vanaf de eerste tonen van Angels Calling tot en met de laatste noot van Die For A Life With You. Angels Calling is een wat rustig nummer met krachtige uitspattingen. Langzaam worden de nummers wat steviger, The Way Out, gevolgd door The Night It Rained Forever. Deze laatste kent scherpe riffs en hoge krachtige vocale uithalen.
Met het nummer Blue gaat het tempo wat omlaag, de nadruk ligt op de toetsenpartij. Ingetogen gitaarwerk en mooie zang maken het nummer compleet. Het is te stevig om een ballad genoemd te worden, maar het is aanmerkelijk minder uptempo dan de voorgaande nummers.
Met nummers als Without Love, Wait For Love en After The Rain gaan we richting het einde van het album. After The Rain heeft een pakkend refrein dat lang na blijft galmen. Met elf sterke nummers bewijst Issa andermaal haar bestaansrecht in de melodische rock.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00