Home » Izegrim houdt ermee op

Izegrim houdt ermee op

door Filip van der Linden
493 views 1 minuten leestijd

De Nederlandse death/thrashband Izegrim laat vandaag op z’n facebookpagina weten dat de band ermee ophoudt.  Tot volgende zomer doen ze nog een soort van afscheidstournee.
 
Izegrim bestond sinds 1996 en van de originele line-up was enkel nog Jeroen Wechgelaer over. Ze speelden op zowat elk metalfestival van enige omvang in de Benelux (Zwarte Cross, Eindhoven Metal Meeting, Alcatraz, Dokk’em Open Air, Headbanger’s Balls Fest, Antwerp Metal Fest, …) en deze zomer nog op Summer Breeze in Duitsland. Hun laatste full album (The Ferryman’s End) verscheen in 2016 bij Listenable Records.
Wie Izegrim nog een laatste keer live aan het werk wil zien, kan op 30 november naar de Metropool in Hengelo, op 21 december naar  London (Underworld), op 9 januari 2020 naar Apeldoorn (Gigant), op 25 april naar Den Haag (Paard), op 6 juni naar Arnhem (Willemeen) of op 20 juni 2020 naar Protsen voor Protzen Open Air. Er worden nog een aantal data aan toegevoegd, maar je kan ervan uitgaan dat de show in Arnhem de laatste wordt in Nederland en die in Protzen de allerlaatste.
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00