Home » Jaguar Jonze – EP Antihero

Jaguar Jonze – EP Antihero

door Edwin Knip
116 views 1 minuten leestijd

De hoes van de nieuwe EP roept associaties met Lara Croft op, is het materiaal net zo enerverend?
Jonze is een soort kameleon, niet in één vakje te stoppen. En dat wil ze ook niet. Ze is artiest op meerdere vlakken, muzikaal en grafisch. De nieuwe EP duurt net iets langer dan een kwartier. De opener is Tessellations, een dromerig nummer met af en toe wat stevige uitspatting, een nummer zoals we die eerder van haar gehoord hebben. Melodisch en breekbaar. Deadalive is een wat meer uptempo nummer, er zit wat meer dynamiek in de instrumentale omlijsting.
Met het nummer Murder zet Jnnze een catchy nummer neer in de sfeer van Blondie meets Billie Eilish. Het blijft lastig om er een label op te plakken, en dat is ongetwijfeld ook de bedoeling. Curled In is weer meer een dromerig nummer en afsluiter Astronaut is een sferisch nummer waar gaandeweg het nummer meer geluidseffecten worden toegevoegd. Weer weet Jonze te verrassen met haar eigenzinnige nummers
Voor muziekliefhebbers die eens een keer willen luisteren naar iets dat niet standaard is, is dit een absolute aanrader. Jonze is een talentvolle artiest die beschikt over een aangename stem en niet-alledaagse muzikale invallen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00