Home » Jera on Air bandbattle "Guts & Glory" naar Dynamo Eindhoven

Jera on Air bandbattle "Guts & Glory" naar Dynamo Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
169 views 1 minuten leestijd

Evenals voorgaande jaren biedt het Jera On Air festival talentvolle bands ook dit jaar weer de kans om een plek te bemachtigen op de festivalposter. Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor bandwedstrijd ‘Guts en Glory’, waar als hoofdprijs een gig op het Jera On Air festival gewonnen kan worden. Op vrijdag 22 april zullen de finalisten van deze bandwedstrijd de strijd met elkaar aangaan in het Eindhovense poppodium Dynamo. Om het feest compleet te maken zal de band Siberian Meat Grinder, die later in het jaar ook op het festival te bewonderen is, de avond afsluiten.
Gooi highspeed Trashmetal, Punk, Stoner rock, Blackmetal en een mix van HipHop Crossover bij elkaar en je krijgt een keiharde mix genaamd Siberian Meat Grinder! Met als topping: teksten over het straatleven, skateboarden, graffiti en stripboeken ontstaat er een non-stop moshmachine! Een band bestaande uit veteranen van What We Feel, Razor Bois en Moscow Death Brigade, dat kan niet anders dan een hard feestje worden! In Duitsland is de band al flink aan de weg aan het timmeren, en het plaatwerk van SMG belooft veel goeds. Siberian Meat Grinder deelde het podium al met bands als Terror, Deez Nuts, Born From Pain en Agnostic Front. Kan je de eerste show van Municipal Waste nog herinneren in Dynamo? Dit zou een waardige opvolger kunnen gaan worden, je bent gewaarschuwd!
Tijdens de GUTS AND GLORY / Jera on Air bandbattle, zullen Maagzuur, Athena’s Word, A Hero Build en Pelgrim strijden om de plek op Jera On Air!
Wanneer: vrijdag 22 april
19:00 uur: deuren open
19:30 uur: aanvang

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00