Home » Jetlag Jenny – EP Animal Escapades

Jetlag Jenny – EP Animal Escapades

door Edwin Knip
137 views 1 minuten leestijd

Met de nieuwe EP van Jetlag Jenny wordt het een grote humoristische beestenbende!

De vierkoppige formatie onder leiding van zanger/gitarist Davic Roest heeft weer drie stevige pretpoppunk nummers uitgebracht, bij elkaar verzameld op de EP Animal Escapades.

In het nummer The Hippos Of Pablo Escobar ontsnappen de nijlpaarden na de dood van Escobar, eten hun buik rond in de jungle en beleven daarna een intieme nacht samen. Het gevolg, in plaats van vier nijlpaarden zijn er acht maanden later negen van die beesten.

Pass The Puff verhaalt over verslaafde dolfijnen die kogelvissen leeg slurpen om high te worden en Tibbles The Cat roeit in z’n eentje een volledige vogelsoort uit. Humoristische teksten met een geweldige tekening op de hoes van de gelimiteerde vinyl oplage. Dat alleen al zou genoeg reden moeten zijn om deze aan te schaffen.

Maar ook muzikaal is het een feestje, stevig gitaarwerk en pakkende koortjes. Hippos heeft een pakkende melodie die direct vanaf de eerste drumslagen lekker in het gehoor ligt. Ik heb niet vaak iemand zo enthousiast over iemand z’n dood horen zingen. Pass The Puff is een uptempo nummer met een heerlijke overdaad aan gitaarwerk. Kortom, een uitstekende EP en absoluut het beluisteren waard.

De officiële release wordt op 20 april gehouden in Eureka, Zwolle. Maar de band is ook te zien in De Klos, Emmeloord op 13 april en 24 mei in Trapop! in Utrecht. Voor liefhebbers van stevige poppunk een absolute must.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00