Jetlag Jenny – Loser When It Comes To Love

Eindelijk is het debuutalbum van de getalenteerde jonge honden klaar om gereleased te worden.

De band kwam in 2019 al met de eerste single, en er volgde een flinke rij. Vrolijke uptempo poppunk waarbij stilzitten geen optie meer is. De vier jonge honden weten behoorlijk wat airplay op KINK FM te krijgen, ze speelden in een uitverkocht Tivoli als voorprogramma van De Dijk en tijdens Eurosonic 2023 speelden ze op de Pinguin Radio Showcase.

Al die extra aandacht krijg je als je die ook verdient. Met de tien titels op het debuutalbum (uit op rood vinyl of op cd) is niets mis. Fijne, goed in het gehoor liggende muziek. Direct vanaf de eerste tonen van Everything You Wanted heeft de band je in haar greep.

The Day You Broke My Heart is zo’n oorwurm, een goed gecomponeerd nummer met fijn gitaarwerk en een pakkend refrein. Loser When It Comes To Love is een nummer uit dezelfde categorie, snelle uptempo rock met een heerlijke baslijn. Bij het nummer Sunday Morning gaat het gas terug. Samen met Mayleaf wordt een intiem en rustig nummer neergezet. Langzaam worden tempo en volume opgeschroefd richting het einde van het nummer.

Met Contagious, Day 88 en Run Away wordt dit sterke album afgesloten. Als de band de energie van deze plaat mee weet te nemen, het podium op, dan wordt een live show één groot feest. Ga dat zien, 7 april 2023 in Hedon!

Related posts

Goatizm – Solace In The Abyss

Rifflord – 39 Serpent Power

House By The Cemetary – The Mortuary Hauntings