Home » John Mayer naar Ziggo Dome

John Mayer naar Ziggo Dome

door Marc Koetse
99 views 1 minuten leestijd

De Amerikaanse zanger en gitarist John Mayer geeft op woensdag 3 mei een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via ticketmaster.nl

Singer-songwriter en Grammy Award winnende zanger John Mayer heeft zojuist zijn wereldtournee The Search For Everything World Tour aangekondigd waarmee hij deze lente diverse steden in de Verenigde Staten en Europa aandoet. Op vrijdag 31 maart gaat de tour, zijn eerste sinds 2014, van start in de Times Union Center in Albany, New York en eindigt op vrijdag 12 mei in de O2 in Londen.
Tijdens elk concert staat hij met een volledige band op het podium en speelt hij ook een intieme akoestische solo-set. Daarnaast komen er ook nummers van zijn voormalige band John Mayer Trio aan bod.
De aankondiging van deze wereldtour volgt op het langverwachte nieuwe album The Search For Everything waarvan de opnames in 2014 startte in het beroemde Capitol Studios in Hollywood. De  eerste nummers ‘Moving On And Getting Over’, ‘You’re Gonna Life Forever In Me’ en ‘Changing’ zijn vrijdag 20 januari als eerste set verschenen en hebben met de al eerder uitgebrachte single ‘Love On The Weekend’ gelijk de toppositie in ITunes behaald. Het volledige album wordt in de lente uitgbracht. 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00