Home » Vierde voorronde Rob Acda Award 2016/2017

Vierde voorronde Rob Acda Award 2016/2017

door Marc Koetse
78 views 3 minuten leestijd

Vierde voorronde Rob Acda Award 2016/2017
 
Op vrijdag 3 februari zullen de laatste zes geselecteerde acts van de Rob Acda Award in de Kleine Zaal van Patronaat het tegen elkaar opnemen. Ze strijden voor een plek in de finale op 17 maart 2017 in de Grote Zaal, naast de winnaars van de eerste drie voorrondes “Babooshka”, “Tony Clifton” en “Peer Pressure”, en natuurlijk voor het prijzenpakket bestaande uit o.a. optredens op Bevrijdingspop 2017 en Young Art Festival, een opnamedag in studio Helmbreker en een videoclip, verzorgd door Haerlems Bodem. Voor de publiekswinnaar kan nu al online gestemd worden. De act met de meeste publieksstemmen uit alle voorrondes verovert, naast de jury winnaar en de beste runner-up uit alle voorrondes, de laatste plek in de finale. 
 
Deelnemers

De jury bestaat elke voorronde uit professionals uit de muziekindustrie/cultuur. In de vierde voorronde zijn dat: Tobias Huveneers (Victorie / Young Art), Lisa de Jongh (Patronaat / Amsterdam Woods Festival), Bert Zaremba (Geertruida / Popronde Haarlem), Maarten Claus (Parksessies / Patro University) en Nadieh Bindels (3voor12 NH / OOR). Zij beslissen wie er doorgaat naar de finale en wie dus kans maakt op het prijzenpakket. Dit jaar bestaat het prijzenpakket naast bovengenoemde uit oefenruimte tijd bij De Drijfriemenfabriek en Slachthuis, een waardebon van muziekhandel Alphenaar ter waarde van € 200,- en optredens in Patronaat. De winnaar van de Rob Acda Foto Award wint onder andere een waardebon te besteden bij Unfold ter waarde van €150,- en een plek in het Bevrijdingspop fototeam.
 Voorronde
De vierde voorronde van de Rob Acda Award 2016/2017 vindt plaats op vrijdag 3 februari 2017 in Patronaat. De zaal gaat open om 19:30 uur en de eerste act zal om 20:00 uur beginnen. De entree bedraagt € 6,- in de voorverkoop, € 7,- aan de deur. De voorverkoop loopt via www.patronaat.nl. De finale vindt plaats op vrijdag 17 maart in de Grote Zaal van Patronaat. Kijk voor meer informatie op www.robacdaaward.nl.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00