Home » Judas Priest komt naar Wacken

Judas Priest komt naar Wacken

door Filip van der Linden
228 views 1 minuten leestijd

 
Judas Priest is één van de reeds aangekondigde headliners voor Wacken Open Air van volgend jaar. De organisatoren hebben nog een reeks bands bevestigd: Epica, Watain, Firewind, NightwishSepulturaArch Enemy, Dimmu Borgir, Children Of BodomAmaranthe, Running WildDirkschneider en In Extremo.  Vince Neil komt langs met een ‘Best-Of Mötley Crüe Show’.
 
Wacken Open Air wordt georganiseerd van donderdag 2 tot en met zaterdag 4 augustus 2018. Tickets zijn doorgaans heel snel uitverkocht.
 
Mocht je naast een gewoon toegangsticket grijpen, dan kan je misschien proberen om er met je metalband te spelen. Net als Inferum en Speed Queen, de winnaars van de Nederlandse en Belgische metal battle. Voor Nederland wonnen eerder o.m. Ripsaw, Disquiet en Purest Of Pain. Voor België waren dat o.m. Evil Invaders en Leave Scars. Internationaal vormde deze battle reeds een springplank voor o.m. Battle Beast, Torture Squad en Hammercult.
 
In België zullen voor de editie van volgend jaar drie voorrondes georganiseerd worden, in De Witte Non in Hasselt, De Verlichte Geest in Roeselare en (voor het eerst) in de Titans Club in het Waalse Lens. De Belgische finale volgt dan op 26 mei in Zingem.
 
Meer informatie over hoe en wanneer je kan deelnemen aan de Nederlandse en Belgische battles vind je binnenkort online.
 
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00