Home » Kim Wilde – Pop Don't Stop

Kim Wilde – Pop Don't Stop

door Edwin Knip
198 views 1 minuten leestijd

Ouderwetse jaren tachtig disco klanken in een modern rock jasje.
Kim Wilde is weer helemaal terug, al drie jaar op rij een uitverkochte concertreeks in Engeland, Nederland en Duitsland. The grand lady of eighties pop weet nog steeds hoe ze haar publiek aan zich moet binden. Op 16 maart aanstaande komt haar nieuwe album uit, de single Pop Don’t Stop is het opwarmertje voor deze release.
Opvallend is het artwork, geinspireerd op oude filmposters, en wat ook opvalt is dat de naam van haar broer, Ricky, zeer nadrukkelijk in beeld is. Hij schrijft al jaren nummers voor zijn zus, en speelt zijn gitaarpartijen bij haar concerten, maar nu is er dan toch eindelijk erkenning voor zijn muzikale talenten. Pop Don’t Stop voert ons terug naar de eerste, toen nog, lp’s van Kim Wilde. Dit nummer had niet misstaan op een album als Select. Veel toetsenwerk, een flinke snuf electronica en dan een stevig gitaar sausje en ziehier de nieuwe single. Het nummer heeft een pakkend refrein en na bijna vier minuten is het afgelopen en blijft het in je hoofd hangen.
Het nummer zal vast niet haar grootste hit ooit worden, maar het is wel mooi om te horen dat ze toch een beetje aan haar eigen stijl vasthoudt. De verwachtingen voor het nieuwe album zijn zeker gewekt.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00