Home » Klaar om weer te headbangen?! DEAR MOTHER verwelkomt Special Guests FOR I AM KING op album release show

Klaar om weer te headbangen?! DEAR MOTHER verwelkomt Special Guests FOR I AM KING op album release show

door Maurice van der Zalm
702 views 2 minuten leestijd

Op zaterdag 14 mei speelt het alternative metal trio DEAR MOTHER de release show van hun album ‘Bulletproof’ in De Helling in Utrecht. De avond zal geopend worden door Special Guests FOR I AM KING. Het zal een unieke show zijn, want naast dat dit het debuut is van DEAR MOTHER, is het ook nog eens hun enige show in Nederland!

Afgelopen zomer maakte de band hun debuut met het album ‘Bulletproof’. Met dit album beginnen de bandleden Merel Bechtold, Joey Marin de Boer en de Russische David Pear aan een nieuw avontuur. Na de wereld te hebben rondgetoerd met verschillende bands, besloten ze alles achter zich te laten en te kiezen voor hun eigen pad. Het album werd goed ontvangen door de media. “In de twaalf pakkende, voornamelijk mid-tempo nummers laat Dear Mother zich van verschillende kanten horen en dat maakt het album bijzonder interessant”, schreef het tijdschrift ‘Gitarist’.
Ook Special Guests FOR I AM KING zijn de minste niet. Sinds hun meest recente album release ‘I’ speelden ze al op meerdere internationale podia en festivals. Keer op keer weten ze het publiek mee te nemen in hun energieke liveshows en brengen ze – zoals ze zelf zeggen – Metal met de hoofdletter M! Na de covid-pandemie kunnen beide bands niet wachten om weer het podium op te mogen en samen met het publiek een geweldige avond te beleven.
“We wilden een bad-ass Nederlandse band en For I Am King was de eerste band waar we aan dachten. We zijn erg blij om ze als Special Guests te hebben op deze speciale avond.” – Merel Bechtold
14 mei gaan de deuren open om 19:00. Om 19:30 staat FOR I AM KING op het podium, gevolgd door DEAR MOTHER om 20:40. ’s Middags organiseert de band ook nog een VIP-sessie. Naast de show in Utrecht speelt DEAR MOTHER de dag ervoor hun try out show in Zik Zak – Ittre, België. Tickets voor beide shows zijn verkrijgbaar via de website van DEAR MOTHER. De VIP-tickets voor de show in Utrecht zijn reeds uitverkocht.
Special Guests announcement (video)
Info & Tickets: https://dearmotherofficial.com/event/220514/
www.dearmotherofficial.com
DEAR MOTHER – 12 Years In Exile
 
www.foriamking.nl
For I Am King – Forever Blind
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00