Home » KoRn komt met nieuw werk

KoRn komt met nieuw werk

door Maurice van der Zalm
205 views 1 minuten leestijd

Het was niet de meest ideale muzikale week voor me. Afgelopen vrijdag heb ik met veel plezier, maar met pijn in het hart mijn relatie met Slayer zien eindigen in een superstrakke show. Vorig jaar in de Ijsselhallen in Zwolle dacht ik ze voor het laatst te zien, maar we hadden het geluk dat ze Graspop nog aandeden. Na 50 jaar geeft ook UFO er de brui aan en afgelopen zondag heeft KISS de laatste festivalshow gespeeld die ik ga zien. Toch opgewekt mocht ik gisteren, dinsdag 25 juni, de band nog in volle glorie aanschouwen in de Ziggo waarin ze een weergaloze show neerzetten en lieten zien dat ze voorlopig nog niet geëvenaard zijn. Maar toen was het toch echt gedaan.
Maar naar dit muzikale dieptepuntje werd vandaag een reddingsboei toegeworpen door  KoRn die met een nieuwe video het geluid op het nieuwe album The Nothing presenteren. Het album zal op 13 september uitgebracht worden. Wellicht volgen er nog wat video’s. Vooralsnog laten de meesters van de nu-metal in You’ll Never Find Me horen dat ze de vlam goed brandende houden. Geniet van de visualiser die vandaag in première ging.

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00