Home » Lamb Of God – Lamb Of God Live In Richmond, VA

Lamb Of God – Lamb Of God Live In Richmond, VA

door Maurice van der Zalm
192 views 2 minuten leestijd

Lamb Of God is een bijzondere band. Door de perikelen in Oost-Europa een aantal jaar geleden was de band in Europa een tijd niet te zien. Ook qua productiviteit lag het tempo niet heel hoog bij de band uit Virginia. En toen het eenmaal weer tijd werd voor een stevige pot pure American metal sloeg de pandemie genadeloos toe. De release van het album werd uitgesteld, maar gelukkig werd het in september 2020 dan toch gepresenteerd en de band presenteerde het album aan hun fans wereldwijd, live vanuit de studio. Toch lijkt er een generatie metalliefhebbers te bestaan die door alle omstandigheden Lamb Of God niet goed kennen. Misschien kan het album Lamb Of God Live In Richmond,VA daar verandering in brengen.
Hoewel…..het live-album is niet meer dan de live-uitvoeringen van het titelloze album uit 2020 integraal. Met daaraan toegevoegd Contractor, Ruin, The Death Of Us, 512, en de bonustracks Ghost Shaped People en Hyperthermic – Accelerate.
De video bij Memento Mori is onlangs online gezet en ik kan me zo voorstellen dat het optreden voor de bandleden van historische waarde is. Zowel geluid als beeld zijn netjes neergezet en het blijft bij de video genieten van de metal die de band neerzet.
Het titelloze album krijgt met de live-uitvoering in de eigen studio zonder publiek wel een extra vibe mee waardoor de toegevoegde waarde toch legitiem aanvoelt. Er wordt stevig doorgepakt zoals je van Lamb Of God gewend mag zijn.
Bonustracks Ghost Shaped People en Hyperthermix-Accelerate zijn niet zomaar albumvullertjes maar twee composities waarin de band tekeer gaat alsof het leven zich zonder beperkingen mag uitlaten in een full metalstyle.
Lamb Of God Live In Richmond, VA is een mooi document voor de fans van Lamb Of God. Zeker voor diegenen die het (stream) live-optreden vorig jaar hebben gemist. Liefhebbers van metal, in het bijzonder de pure American metal die Lamb Of God tot in de finesse beheert, kunnen ook hun hart ophalen bij deze uitvoering van het titelloze album met de kleine extra’s die eraan toegevoegd zijn.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00