Home » Landmvrks presenteert nieuwe single Fantasy

Landmvrks presenteert nieuwe single Fantasy

door Maurice van der Zalm
170 views 1 minuten leestijd

Ruim een jaar geleden kwam het Franse Landmvrks met het album Hollow op de proppen. Een album vol energieke metalcorecomposities die aangaven dat de band wel het een en ander in petto heeft.
Hollow is een prachtig album binnen de metalcorescene waarin Landmvrks aantoont dat zij klaar is om buiten de grenzen van Frankrijk te gaan opereren. Zeker een band die op bijvoorbeeld het Impericonfestival goede zaken zou doen. Ik had veel verwacht van deze band, maar zij wisten zelfs dat nog te overtreffen met hun composities die energiek en gretig gespeeld worden. Die het kwajongensgevoel in me doet oplaaien, maar die tevens laten horen dat ook de meer gevoelige kant strak neergezet kan worden. (Rockportaal)
Op 30 september om 20.00 uur werd de nieuwe single Fantasy gepresenteerd met het online zetten van de bijbehorende videoclip. Ook Fantasy is doorspekt met opzwepende ritmes, energieke zanglijnen en prachtige tussenstukken waarin de clean vocals constrasterend werken en zodoende ook deze compositie spannend en betekenisvol maken.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00