Home » Landmvrks tekent deal met Arising Empire

Landmvrks tekent deal met Arising Empire

door Maurice van der Zalm
118 views 1 minuten leestijd

Het werd tijd ! Bijna twee jaar geleden kwam het album Hollow uit van het Franse Landmvrks. Toen al was het onbegrijpelijk dat deze band nog niet ondergebracht was bij een label.
Hollow is een prachtig album binnen de metalcorescene waarin Landmvrks aantoont dat zij klaar is om buiten de grenzen van Frankrijk te gaan opereren. Zeker een band die op bijvoorbeeld het Impericonfestival goede zaken zou doen. Ik had veel verwacht van deze band, maar zij wisten zelfs dat nog te overtreffen met hun composities die energiek en gretig gespeeld worden. Die het kwajongensgevoel in me doet oplaaien, maar die tevens laten horen dat ook de meer gevoelige kant strak neergezet kan worden.” (Rockportaal)
Misschien heeft het online zetten van de laatste single Fantasy aan het eind van 2017 er toch voor gezorgd dat de ogen bij Arising Records zich openden, want de band heeft nu een contract getekend met het label. Vandaag is daarom ook de video heruitgebracht onder de vlag van Arising Empire.
The band comments: “Signing with Arising Empire is a great pleasure for us and finally gives us the opportunity to provide our fans with the next Landmvrks album they deserve! Stay tuned!”
Tobbe Falarz of Arising Empire comments: “We are happy to welcome one of the most talented and fresh bands to Arising Empire. Big things to come!”

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00