Home » Line up Into the Grave compleet

Line up Into the Grave compleet

door Marc Koetse
160 views 4 minuten leestijd

Line-up Into the Grave 2018 rond met At The Gates, Children of Bodom, Dust Bolt en Toxic Shock!
Het Leeuwarder metalfestival Into the Grave kondigt de laatste vier namen aan voor de editie van 2018. At The Gates, Children Of Bodom, Dust Bolt en Toxic Shock zijn toegevoegd aan de huidige line-up. Ook de dagindeling is bekend gemaakt en de dagtickets zijn in de verkoop gegaan. Informatie en tickets vind je op www.intothegrave.nl
De Finse band Children of Bodom hoeft eigenlijk geen introductie. De band, onder leiding van gitarist Alexi Laiho, heeft enkele albums uitgebracht die in de (digitale) cd-kast van iedere metalfan horen te staan, waaronder Follow the Reaper (2000) en Hate Crew Deathroll (2003). Het meest recente album, I Worship Chaos, komt uit 2015 en heeft een klassieke COB-sound maar klinkt ook zwaarder dan ooit tevoren. Dit jaar komt Children of Bodom met een nieuw album, dat ongetwijfeld weer hard gaat klinken.
De Zweedse death metal band At The Gates staat bekend als een van de grondleggers van de ‘Gothenburg death metal sound’. Met het album Slaughter Of The Soul (1995) kreeg de band een legendarische status en wist dit vijftal zich te vereeuwigen in de metalgeschiedenis. Na een hiatus van ruim tien jaar tussen 1996 en 2007 keerde At The Gates terug op het podium en bracht At War With Reality (2014) uit. Met deze plaat bewijzen de muzikanten nog steeds aan de top te staan. Momenteel werkt de band aan een vervolg, waar ongetwijfeld materiaal van voorbij komt op Into the Grave 2018.
Ook de Nederlandse thrash/hardcore cross over band Toxic Shock en de Duitse thrashmetalband Dust Bolt zijn toegevoegd aan de line-up van het festival.
Dagindeling en tickets
Into the Grave vindt plaats op vrijdag 10 augustus en zaterdag 11 augustus. Op vrijdag 11 augustus spelen de volgende bands: Gojira, Delain, Metal Allegiance, Orden Ogan, Toxic Holocaust en Toxic Shock. Op 11 augustus spelen Behemoth, Children of Bodom, At The Gates, Paradise Lost, Suicidal Tendencies, Dying Fetus, Gloryhammer, Goatwhore en Dust Bolt.
Zowel de dagtickets als de weekendtickets zijn nu in de verkoop.  Een weekendticket kost 55 euro exclusief 3,50 euro servicekosten. Een ticket voor de vrijdag kost 30 euro exclusief 3,50 servicekosten en een ticket voor de zaterdag kost 40 euro exclusief 3,50 servicekosten. Tickets voor het festival haal je hier!
Overnachtingsmogelijkheden
Tijdens Into The Grave 2018 is weer mogelijk om te kamperen naast de voormalige stadsbegraafplaats in het Rengerspark. Een ticket voor de camping kost €15 p.p en een camperticket kost € 25 euro p.p. Let op, als je met de camper komt, moet je ook in bezit zijn van een campingticket. Dus, kom je met twee personen en een camper, dan koop je twee campingtickets en een camperticket. De openingstijden van de camping zijn vanaf vrijdag 10 augustus om 12:00 uur tot zondag 12 augustus tot 14:00 uur.  Tickets voor de camping koop je hier!
Je loopt in 15 minuten van de camping naar het festivalterrein. Er is zeer beperkt ruimte voor campers en caravans, dus vol = vol! Natuurlijk zijn er op de camping wc’s en douches.
Into The Grave-arrangement
Hou je niet zo van kamperen en wil je onder hetzelfde dak slapen als de bands die op Into The Grave spelen? Het viersterrenhotel WTC Westcord biedt weer een speciaal Into The Grave-arrangement aan voor €59,50 p.p.p.n tijdens het festivalweekend, met late check-out. Een kamer reserveer je via deze link.
Into The Grave 2018
Datum: 10 en 11 augustus 2018
Locatie: Oldehoofsterkerkhof, Leeuwarden
Line-up vrijdag:  Gojira, Delain, Metal Allegiance, Orden Ogan, Toxic Holocaust en Toxic Shock
Line-up zaterdag:  Behemoth, Children of Bodom, At The Gates, Paradise Lost, Suicidal Tendencies, Dying Fetus, Gloryhammer, Goatwhore en Dust Bolt

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00