Home » Liquid Therapy – Liquid Therapy

Liquid Therapy – Liquid Therapy

door Edwin Knip
149 views 1 minuten leestijd

Lekker in het gehoor liggende rock afkomstig van onze Zuiderburen.
De band Liquid Therapy bestaat uit zanger Bart Costenoble, gitaristen Gino Lippens en Davy Gheerardyn, drummer Luc van Dijck en bassist Hans van den Hende. Dit vijfkoppige rockmonster afkomstig uit het Belgische Klerken en als we er een label aan zouden moeten hangen, liefhebbers van White Lion gaan dit leuk vinden!
Strakke riffs en pakkende melodielijnen kenmerken nummers als Payback en Keep On Going. Recht-toe recht-aan rock zonder franjes en poespas. De band heeft pas in november 2018 haar eerste echte live show gespeeld maar de band klinkt als een geoliede machine. Costenoble heeft een krachtige en prettige stem, de twee gitaristen drukken een duidelijke stempel op de nummers.
In het nummer Sister overheersen de gitaar riffs en is de zang bijna ondergeschikt. In I Don’t Care wordt de zang als het ware voortgestuwd door de muzikale omlijsting. Tijdens het laatste nummer Breathe gaat dan toch een keer het tempo omlaag. Het nummer wordt omlijst door loodzware riffs en is een waardig afsluiter van een uitstekend debuut album.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00