Home » Lissie – Thank You For The Flowers EP

Lissie – Thank You For The Flowers EP

door Edwin Knip
144 views 1 minuten leestijd

De nieuwste release van singer-songwriter Lissie bevat vijf adembenemende cover versies.
Deze EP is uitsluitend digitaal verkrijgbaar, zoals Lissie wel meer EPs en losse nummers uitgebracht heeft de laatste jaren. Het album begint met Martha Wainwright’s Bloody Mother Fucking Asshole. Lissie brengt een gevoelige en intieme versie van het nummer waarna ze zich waagt aan Wrecking Ball van Miley Cyrus. Bezoekers van live concerten van Lissie weten dat ze al vanaf de eerste optredens altijd wel één of twee covers opnam in de setlist.  Het zijn eigen interpretaties van een nummer dat ze altijd op een geweldige manier weet in te vullen.
Van Paula Cole covert Lissie het nummer Where Have All The Cowboys Gone, van Lana Del Rey staat het prachtige Change op deze EP. Absoluut hoogtepunt, en dat is persoonlijk, is toch wel het laatste nummer. Een prachtige versie van Nothing Compares 2 U, de nummer één hit van Sinead O’Connor.
De titel van EP verwijst naar Covered Up With Flowers, de EP waarop onder andere cover versies stonden van Lady GaGa en Metallica. Lissie klautert uit een diep dal en is weer op weg naar de top, deze vijf tracks en een concert dat via streaming op een beveiligd kanaal te zien was, bewijst dit. En nu is het voor de fans wachten op een vervolg op het laatste album Castles. Maar het gaat goed komen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00