Home » Little Steven and the Disciples of Soul naar Carré

Little Steven and the Disciples of Soul naar Carré

door Marc Koetse
176 views 2 minuten leestijd

Gitarist van Bruce Springsteen met soloproject na 25 jaar terug op Europese podia

Steven Van Zandt staat op 24 juni met z’n project Little Steven and the Disciples of Soul in Carré, Amsterdam. De gitarist van Bruce Springsteens E Street Band en acteur in cult series als The Sopranos en Lilyhammer maakt hiermee na 25 jaar zijn comeback met dit soloproject op de Europese podia. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 3 maart om 10:00 uur. 

Na jarenlang naast Bruce Springsteen op het podium te hebben gestaan, startte Steven Van Zandt in de jaren tachtig zijn soloproject Little Steven and the Disciples of Soul. Hiermee bracht hij vijf solo-albums uit. Naast zijn carrière als muzikant is Steven ook bekend van zijn rol als Silvio Dante in The Sopranos én bedacht hij Lilyhammer waarin hij niet alleen de hoofdrol speelde, maar waarvoor hij ook de regie en de muziek voor zijn rekening nam.

Nieuw werk
Niet alleen zal Little Steven and the Disciples of Soul weer touren in 2017, de band werkt ook hard aan een nieuw album. Hiermee keert Steven terug naar zijn Rhythm & Blues roots. Daarnaast verschijnt er ook een boxset van al zijn solo-albums. Vorig jaar stond de gitarist nog met Bruce Springsteen op het Haagse Malieveld en speelde hij mee tijdens de optredens van de Amerikaanse rockmuzikant op Pinkpop in 2009 en 2012. 

Ticketinfo
Kaarten voor deze exclusieve show van Little Steven and the Disciples of Soul kosten €59 / €69 / €79 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Eventim.nl en Carre.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 3 maart om 10:00 uur.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00