Home » Extra concert Niel Diamond in Ziggo Dome

Extra concert Niel Diamond in Ziggo Dome

door Marc Koetse
142 views 2 minuten leestijd

Wegens groot succes heeft Live Nation zojuist een tweede Neil Diamond concert in Nederland aangekondigd. De wereldster geeft op zondag 10 september een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam tijdens zijn vijftigjarig jubileum tournee. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande donderdag 2 maart om 10.00 uur via Ticketmaster.


Live Nation is vereerd deel uit te maken van zijn 50-jarig jubileum tour. President en Chief Exectutive Officer Michael Rapino zegt hierover; Neil Diamond is niet zomaar een muziekicoon. Hij is al meer dan 5 decennia een van de meest unieke en talentvolle zangers en heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Amerikaanse muziekcultuur.

De Amerikaanse singer/songwriter kent een indrukwekkende carrière. Hij verkocht meer dan 130 miljoen albums en bracht maar liefst 37 Top 40 singles en 16 Top-10 albums uit. Neil Diamond is tijdens zijn 50 jaar durende carrière bekroond met diverse Grammy Awards en Golden Globe Awards. Daarnaast is hij opgenomen in de Rock en Roll Hall of Fame en de Songwriters Hall of Fame en is hij onderscheiden met de NARA’s MusiCares Person of the Year award in 2009 en de Sammy Cahn Lifetime Achievement Award, een van de hoogste onderscheidingen voor songwriters. In 2011 ontving deze wereldster ook nog eens de prestigieuze Kennedy Center Honor voor zijn oeuvre en bijdragen aan de Amerikaanse cultuur.

Neil Diamond – 50 Year Anniversary World Tour

Zondag 10 september 2017  | Ziggo Dome, Amsterdam EXTRA CONCERT
Zaterdag 23 september 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam UITVERKOCHT

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00