Home » Little Steven and the Disciples of Soul verplaatst naar 25 juni in Carré, Amsterdam

Little Steven and the Disciples of Soul verplaatst naar 25 juni in Carré, Amsterdam

door Maurice van der Zalm
75 views 2 minuten leestijd

Steven Van Zandt staat op 25 juni met z’n project Little Steven and the Disciples of Soul in Carré, Amsterdam. De gitarist van Bruce Springsteens E Street Band en acteur in cult series als The Sopranos en Lilyhammer zou in eerste instantie een dag eerder in Carré te zien zijn, maar moet wegens omstandigheden zijn optreden verplaatsen. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 10 maart om 10:00 uur. 
Het concert van Little Steven and the Disciples of Soul wordt verplaatst omdat op 24 juni in Paradiso ook een optreden van Southside Johnny & the Ashbury Jukes plaatsvindt. Beide artiesten zijn goed bevriend met elkaar en hebben aangegeven liever niet tegelijk te willen optreden in Amsterdam. Gelukkig is het in goed overleg met Carré gelukt om een vervangende datum te vinden en vindt het optreden van Little Steven and the Disciples of Soul nu op zondag 25 juni plaats.
Soloproject
Na jarenlang naast Bruce Springsteen op het podium te hebben gestaan, startte Steven Van Zandt in de jaren tachtig zijn soloproject Little Steven and the Disciples of Soul. Hiermee bracht hij vijf solo-albums uit. Naast zijn carrière als muzikant is Steven ook bekend van zijn rol als Silvio Dante in The Sopranos én bedacht hij Lilyhammer waarin hij niet alleen de hoofdrol speelde, maar waarvoor hij ook de regie en de muziek voor zijn rekening nam.
Nieuw werk
Niet alleen zal Little Steven and the Disciples of Soul weer touren in 2017, de band werkt ook hard aan een nieuw album. Hiermee keert Steven terug naar zijn Rhythm & Blues roots. Daarnaast verschijnt er ook een boxset van al zijn solo-albums. Vorig jaar stond de gitarist nog met Bruce Springsteen op het Haagse Malieveld en speelde hij mee tijdens de optredens van de Amerikaanse rockmuzikant op Pinkpop in 2009 en 2012.
Ticketinfo
Kaarten voor deze exclusieve show van Little Steven and the Disciples of Soul kosten €59 / €69 / €79 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Eventim.nl en Carre.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 10 maart om 10:00 uur.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00