Home » Magoa kondigt nieuwe single aan

Magoa kondigt nieuwe single aan

door Maurice van der Zalm
106 views 1 minuten leestijd

magoa nieuw sinlgeBijna drie jaar geleden kwam het laatste album van het Franse Magoa uit. Precies op de nationale feestdag quatorze juillet kondigt deze uitstekende metalband middels een trailer op YouTube de nieuwe single The Bastille Day aan.
Enerzijds een uitstekend moment om dit juist op de dag, waarop de bestorming van de Bastille in 1789 en daarmee de Franse Revolutie wordt herdacht/gevierd, te doen. Anderzijds werpt de aanslag in Nice op diezelfde avond een schaduw over de vreugde. Vreugde die helaas wederom is veranderd in verdriet, woede en ongeloof. Ongeloof over de gewetenloze actie die velen het leven kostten en die onverdedigbaar is.
Maar juist in deze tijden waarin bepaalde groeperingen zich laten leiden door wat hun verteld wordt of wat er ooit geschreven is, is muziek misschien wel de bindende factor. Is muziek datgene dat ons samenbrengt.
In een interview op Rockportaal met zanger Cyd omschrijft hij het reeds: “Je kunt je eigen spel spelen zonder altijd te verwijzen naar wijsheden in het “boek”. Je kunt je leven dus gewoon indelen en vorm geven door zelf na te denken en niet klakkeloos te volgen wat anderen je voorschrijven.”
Magoa doet dat gelukkig met de aankondiging van de nieuwe single die op 1 september zal uitkomen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00