Home » Meer dan 75 gratis optredens op 30 locaties tijdens Popronde Rotterdam

Meer dan 75 gratis optredens op 30 locaties tijdens Popronde Rotterdam

door Maurice van der Zalm
276 views 3 minuten leestijd

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt dit jaar weer neer in het centrum van Rotterdam. Er zijn meer dan 75 gratis optredens te zien van de meest talentvolle acts van dit moment geven acte de presence op zaterdag 5 november 2022. In 2021 won Popronde Rotterdam nog de Rotterdam Music Award in de categorie Beste Festival.

Poppodia voor een dag.

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast cafés en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. In Rotterdam zijn ruim 30 locaties ‘poppodium voor een dag’. Dit jaar zijn er een tiental nieuwe locaties die meedoen, namelijk: Caland/Schoen, De Bonte Koe, Het Derde Servies, Savoy Hotel, StayOkay (kubuswoningen), Donner, Brewdog Outpost, Kaapse Will’ns, Café Steijn en Brewpub Reijngoud.

Programma Popronde Rotterdam op 5 november 2022. 

Om 12:30 uur start het programma van Popronde in de Markthal.

Verder zijn er gedurende de dag optredens op locaties als: De Doelen, Theater Rotterdam, Dutch Dukes,Stalles, Bibliotheek, Kunstuitleen, Mascolori, Club Vibes en nog veel meer. Vanaf 23:45 uur is Bar3 de plek waar de afterparty losbarst en wordt er gefeest tot in de late uurtjes.
Het gehele programma is te zien op www.popronde.nl/steden/rotterdam.

Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Naast Rotterdam strijkt de Popronde dit jaar ook neer in Breda, Den Haag en nog X-aantal andere steden door het hele land.

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 10 september tot en met zaterdag 3 december reizen de 99 geselecteerde acts langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 12 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de meest talentvolle muzikanten van het moment, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé, My Baby, Wies, Froukje en Meau.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2022 en het programma van de steden op www.popronde.nl

Vanaf 20.00 uur wordt er een fikse portie metal/rock aangeboden in Bar3 aan de Nieuwe Binnenweg 17.

20.00 uur  Baardvader (stonerrock)
21.15 uur    Radeloos // Ziedend (metal)
22.30 uur   Reformist (metalcore)
23.45 uur   Mountain Eye (metal)

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00